פרויקטים

משפחת ורמוס

זוג עם שני ילדים מתבגרים וילדה קטנה (מקסימה!)פנו אלי לעשות סדר בבלאגן מול דלת הכניסה – בחלל שנוצר מתחת למדרגות שם נאגרו כל המשחקים של הילדה ובכלל כל מה שהגיע הביתה נחת שם.

בהמשך העבודה שלנו ביקשו שרק אציץ בחדרי רחצה ואראה מה יש לי להציע

השיפוץ הסתכם בפתרון של ארון מעוצב בחלקו פתוח וחלקו סגור מחת למדרגות

טיפול במבואת הכניסה ע"י הגדרתו בצבע שונה, שידה עתיקה שהיתה בחדר השינה של ההורים עברה לכניסה וקיבלה מקום של כבוד.

שיפצנו את חדרי הרחצה, החלפנו את האמבטיות למקלחונים גדולים ומרווחים שכן כל בני הבית לא באמת השתמשו באמבטיה- מה שיצר תחושה הרבה יותר גדולה בחדרי הרחצה שהיו סטנדרטים בגודלם.

המבואה בין החדרים קיבלה מענה לצרכי האחסון, ע"י מדפים פתוחים לספרים וארונות סגורים לדברים הפחות אסטטים.

את חדרי הילדים צבענו בצבעים שהילדים בחרו – הוספנו וילונות והחלפנו פרטי ריהוט הכרחיים (השתדלנו להשתמש בריהוט שהיה כבר קיים)

בחדר השינה של ההורים- צבענו את קיר גב המיטה בגוון אחר, הוספנו וילונות לבנים שקופים שמגיעים עד הרצפה, הוספנו שידת מגירות ומראה עומדת וגופי תאורה חדשים.

לאחר שהרכיבו את הפרקט בחדרי השינה – בעלת הבית התאהבה בתחושה שזה מייצר בחלל וביקשה לרצף גם את החלל הציבורי בפרקט.

חיפינו את קיר הטלויזיה בסלון בבריקים לבנים החלפנו את הספה האדומה שהיתה בסלון לספה ארוכה בצבע חום מעושן כורסא מפנקת ועוד שני כורסאות מינימליסטיות במראה שיתנו מענה לעוד מקומות ישיבה אך לא יעמיסו על החלל.

את פינת האוכל לא החלפנו (רכשו אותה שנים בודדות לפני) וגם לא שינינו את מקומה בחלל,אבל כן מיקמנו אותה אנכית לקיר ולא מקביל, מה שיצר גישה נוחה לכל מקומות הישיבה סביב השולחן  והגדרה ברורה של הפונקציות השונות בחלל.

לסיכומו של עניין אפשר לשפץ בית בלי לשבור קירות ובכל זאת לקבל בית חדש לגמרי.

לקבלת פרטים נוספים השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם

סגירת תפריט
דילוג לתוכן