פרויקטים

משפחת הרשקוביץ

זוג מקסים שהגיע אלי בדרך ההפוכה ממה שקורה בד"כ. הקבלן שהם פנו אליו לשיפוץ הציע להם לפנות אלי כדי להבין טוב יותר מה הם צריכים ושאני אוכל להנפיק תכניות עבודה מסודרות לקבלן וכך כולם ידעו מה תהיה התוצאה הסופית.

במרכז הבית היה גרם מדרגות בנוי שהיה פתוח וגרם לחלל להרגיש כמו בית ספר.

בשיתוף פעולה פורה עם המעצבת  טל שוורץ דינס שהיא חברה של בני הזוג בחרנו את החומרים שנכונים לבני הבית לאחר סידור וחלוקה מחדש של הפונקציות השונות.

העלינו את מכונת הכביסה לחדר הרחצה של הילדים בקומה השניה (יותר נח ופרקטי)

שינינו את מיקום שירותי האורחים והגדלנו את אזור פינת האוכל.

דלת הכניסה עברה מיקום לכיוון אזור החניה ולשביל הכניסה הפעיל.

המטבח נשאר באותו המקום אבל הוחלף ושודרג למקומות אחסון רבים יותר.

הסלון נשאר באותו המקום אבל סידור הריהוט השתנה ופתחי החלונות שונו.

מהלך המדרגות החדשות שונה והזרימה של הקומה טובה יותר

הוחלט שבניגוד למדרגות הבנויות שהיו קודם הפעם עושים מדרגות קלות – משמע מדרגות מקונסטרוקצית פלדה שהמדרך שלהם הוא מבטון.

תחמנו בצד אחד את המדרגות בקיר שלא מגיע עד לתקרה וחופה בבריקים מפירוק ושבמרכזו מוקם קמין עצים – שמחזק את התחושה לבית כפרי.

בקומה השניה השינוי המשמעותי ביותר היה לפתוח ויטרינה גדולה (במקום דלת אטומה) לכיוון המרפסת שמאירה את כל הבית כולו.

הרצון לבית כפרי חמים ונעים הכתיבו את הבחירות לחומרי הגמר ולצבעים –  והתוצאה לפניכם.

לקבלת פרטים נוספים השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם

סגירת תפריט
דילוג לתוכן