פרויקטים

משפחת הירשפלד

זוג שהיתה לנו היכרות מוקדמת והיו בעיצומה של תוספת בניה לבית שלהם פנו אלי שאעזור להם לדייק את הבחירות שלהם בסגנון ובחומרים.

הבית גדול ומרווח ופונה לנוף פתוח של שטחים חקלאיים הפרופורציות של החללים היו טובים אך נדרשה חשיבה מחודשת על סידור הריהוט ובכלל פרטי הנגרות.

העיצוב המבוקש היה משהו בין הקלאסי המאופק לכפרי החמים.

לאזור הסלון נבחר פרקט עץ אלון וספות בצבעים שונים ומשלימים שיהיו מקום נח לאירוח ולמנוחה.

בסלון נפתח חלון ויטרינה גדול ממה שהיה קודם ובחלל הכפול של הסלון פתחנו חלון עליון גדול שמהקומה השניה אפשר לראות את הנוף החקלאי הפתוח.

פינת האוכל שודרגה בנישה עבור ארון דקורטיבי לאחסון כלי אירוח וברצפה של אבן טרונטין

דלת הכניסה לא הוחלפה אך נצבעה מחדש.

במבואת הכניסה הוחלט לחפות את העמודים בבריקים שיחזקו את התחושה הכפרית.

בקומת חדרי השינה ניתן דגש לעיצוב הקלאסי

בחדר הבנות נבחר טפט פרחוני וארון לבן של "נסיכות"

בחדרי הבנים נבחרו טפטים שמזכירים תלבושת אחידה של ביה"ס אנגלי, רכשנו 2 כורסאות משוק הפישפשים וריפדנו מחדש בהתאמה לטפט.

את חדר ההורים הפכנו לסוויטה עם שידת מגירות מול המיטה וארון גדול לרוחב החדר שמסתיר בתוכו דלתות כניסה לחדר הרחצה הצמוד.

גם חדר הכביסה טופל ותוכנן בו ארון עם סלי כביסה נפרדים ללבן וצבעוני עם מדף נשלף שאפשר לקפל את הבגדים מיד מהוצאתם ממייבש הכביסה ותלית חולצות שמצריכות גיהוץ.

חדר הרחצה של הילדים תוכנן עם 2 כיורים לעומס ההתארגנות של הבוקר ומקלחון גדול.

בקומת המרתף סידרנו חלל גדול שמשמש כחדר המשחקים של הילדים עם יציאה ישירה לחדר הגדולה.

ן

לקבלת פרטים נוספים השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם

סגירת תפריט
דילוג לתוכן