פרויקטים

משפחת דויטשמן

השיפוצים עם התוצאה הטובה הם אלו שמתחילים מצורך/כורך ולא סתם גחמה של שיפוץ.

כך התחיל המפגש הראשון שלי עם בני הזוג, בבית ישן מאוד שכך נרכש ולא עבר שיפוץ יותר מעשור.

הם ביקשו לשפץ בכדי שיהיה להם יותר מקום לפינת האוכל לארח חברים לארוחות כפי שהם אוהבים לעשות בלי להוציא חצי מהרהיטים החוצה.

תהליך התכנון היה ארוך וכלל המון אפשרויות לשיפוץ כאלה מצומצמות וכאלה מרחיקות לכת.

לבסוף הוחלט לעשות שיפוץ מאסיבי לבית עם חשיבה קדימה להתנהלות של בית עם ילדים מתבגרים.

בגלל שהבית היה מאוד ישן ולא נמצאו התכניות ההנדסיות שלו –  הפרוייקט לווה במהנדס כבר מהשלבים הראשונים של התכנון כולל ליווי צמוד של הפירוקים (בשבועיים הראשונים היינו נפגשים בשטח כל יום עם הקבלן המבצע כדי להבין מה אפשר לפרק ומה א"א לפרק ומסוכן למבנה)

בתכנון שלי אני תמיד מקפידה לדאוג שהאופי של בני הבית והמשפחתיות שלהם תבוא לידי ביטוי – זה פרוייקט שממחיש טוב את הדברים.

הגדלנו והרחבנו את הבית כדי שיהיה מקום לארח ולפינת האוכל כפי שביקשו ובכל זאת הצניעות ניכרת בפרופורציות החלוקה ובבחירת החומרים – בדיוק כמו בעלי הבית.

לרצפה בחרנו רצפת טראצו בגוון ירקרק עדין שעבר ליטוש, גרם המדרגות לקומה השניה בה יש את יחידת ההורים הינו מעץ אלון כמו הפרקט בקומה השניה.

הספה והכורסאות שהיו של סבתא של בעלת הבית נשמרו ורופדו מחדש.

שידה ישנה שעברה בירושה משמשת כשידה במבואת הכניסה.

מתחת למדרגות תוכננה דלת שנראית כדלת של ארון ומשמש לאחסון.

פינת האוכל קיבלה מקום של כבוד מול דלת הכניסה שמאחוריה ספריה בהזמנה מנגר.

מקום אירוח נוסף שתוכנן שמתאים למשפחה שמארחת הרבה, משטח דק גדול ורחב שבו יש שולחן נוסף ופינות ישיבה שונות.

לאותו משטח דק יש יציאה ישירות מחדרה של הבת המתבגרת ולפינת ישיבה אינטימית לה ולחברותיה.

בקומה השניה השארנו כפי שהיה במקור חדר השינה של ההורים אך הורדנו את כל חיפוי העץ על הקירות שהזכיר צימר לא מוצלח, שינינו את סידור הריהוט הגדלנו את חדר הרחצה ופתחנו חלונות גדולים שפונים אל הגינה המטופחת.

לקבלת פרטים נוספים השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם

סגירת תפריט
דילוג לתוכן