פרויקטים

משפחת אברהמי

זוג מקסים בגיל השלישי שהילדים יצאו מהבית ויש נכדים, ביקש בלחץ הילדים לשפץ את הבית שיתאים לצרכים החדשים שלהם.

הדירה בגודל 120 מ"ר עברה שיפוץ כולל, שעיקר העבודה היה בחלל הציבורי

כשאני הגעתי היה חדר שנסגר בדפנות עץ בין המטבח לסלון ששימש את הסבתא שהתגוררה עימם תקופה עד שהלכה לעולמה.

הטיפול בסבתא היה נקודת פתיחה לבקשות שלהם לנגישות ונוחות מירבית.

הרחבנו את כל דלתות הבית שיהיו נגישות במקרה שיהיה צורך להשתמש בכסא גלגלים.

דאגנו שבכל חדרי הרחצה יהיו מקלחונים.

כל הנגרויות שהוזמנו היו עם מחשבה למקומות אחסון נמוכים ונגישים שלא יצריכו טיפוס על כסא.

המטבח נפתח לחלל הציבורי ואיפשר ארון דו כיווני מצד אחד למטבח ומצידו השני לפינת האוכל.

 פינת האוכל תוכננה כך כשכל המשפחה מתכנסת שאפשר יהיה לפתוח את השולחן ושלא יפריע בחלל.

הם סיפרו לי שהילדים גרים רחוק והם מגיעים לסופ"ש כל הילדים עם הנכדים שכולל גם שינה של כולם, מה שהצריך עוד מקומות שינה שיהיו לנכדים הרבים ולאלה שעוד יגיעו, במעבר בין החלל הציבורי לפרטי יצרתי פינת נכדים, ספריה ומשחקים וערימה של מזרנים צבעוניים וכריות שמשמשים כספה מעוצבת ביומיום וכמזרוני שינה בשעת הצורך.

דבר נוסף שהיה צריך למצוא לו פתרון זה מקרר נוסף שרצו לשמור עליו באותו החלל של פינת הנכדים, סגרתי את המקרר הנוסף בארון כך שלא יפריע בתחושה הצעירה והנעימה בחלל.

ריהוט חדר השינה של הזוג הוחלף אחרי 40 שנה והם מרגישים כמו בבית מלון – לדבריהם.

שמחתי להכיר ולעבוד איתם, שיהנו לעוד הרבה שנים בבריאות טובה ואושר.

לקבלת פרטים נוספים השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם

סגירת תפריט
דילוג לתוכן