פרויקטים

בית פרידמן

כיף לעבוד עם לקוחות בעלי טעם משובח!

וזה מה שהיה לי בפרויקט המדובר, פנסיונרית שגרה בדירה מעל 30 שנה והילדים עזבו את הבית .

לפני השיפוץ היתה תקופה ארוכה שבעלת הבית רצתה לעבור לדירה חדשה מקבלן – להתחדש!

אבל לאחר ביקורים רבים וחיפוש בפרויקטים שונים הוחלט להישאר בסביבה המוכרת ולשפץ ולשדרג את הדירה שתרגיש כמו דירה חדשה.

המטבח הישן הוחלף למטבח חדש שמכיל הרבה יותר מקומות אחסון, אפילו את כלי הפסח שפעם היו מאופסנים במחסן הדירתי.

המעבר למרפסת השירות מהמטבח נסגר לטובת ארון עם תריס גלילה שמכיל את מוצרי החשמל, כך שהכל מוסתר והשיש נשאר כמשטח עבודה גדול וכמובן האי במטבח – המקום הכי פעיל בדירה שכולם מתאספים סביבו.

מצידו השני של הקיר ממוקמת פינת האוכל הרשמית  שגם בה דאגנו לשידת אחסון עבור הכלי אירוח הרבים שיש לבעלת הבית שנוהגת לארח רבות.

על הקיר המשותף בין המטבח לפינת האוכל בו ממוקם האי ואין גישה אליו

דאגתי לפתח מצידו השני (מפינת האוכל) ושם מוחבא המקפיא הנוסף.

את הגישה למרפסת השירות מחדר הרחצה החלפנו לדלת זכוכית חלבית – כך שמתאפשר כניסה של אור טבעי לחדר הרחצה.

במבואת הכניסה הורדנו קירות שחסמו והקטינו את האזור.

את חדר השינה של הלקוחה שידרגנו בארון בהתאמה אישית ובריהוט חדש

ופינת איפור והתארגנות שהיתה חסרה.

בחדר שינה אחר שברנו קיר שהפריד מרפסת קטנה ולא שימושית והגדלנו את החדר, כדי לטשטש את הצורה המוזרה שנוצרה בחדר תכננתי ארון פינתי עם מדף פתוח שמשתלב עם החדר.

בחדר הזה מיקמנו שולחן עבודה גדול לבקשת הלקוחה, עם פלטת עץ אלון שהוזמנה ע"פ מידה מהנגרים שסיפקו את כל הנגרות בבית ואילו הרגליים מיחידות ברזל בצבע שחור שהוזמנו במיוחד ממדפי לה גרדיה.

כל הבית רוצף בפרקט אלון תלת שכבתי – שנותן תחושה של מרחבים גדולים יותר מהקיים.

וכמובן נגרות בהזמנה אישית שמשדרגת כל בית הן מבחינה פונקציונאלית והן עיצובית.

לסיכום: לרב אני ממליצה לשפץ את הקיים ולא לעבור לדירה חדשה, ההיכרות של הלקוחות את הבית שלהם כבר, רק מחדדת את השידרוגים שצריך והשמחה על המהפך גדולה ומספקת יותר.

את חדרי השינה שידרגנו עם רצפת פרקט תלת שכבתי שרוצף בכל הדירה ובריהוט חדש שמרגיש כמו חדר אירוח לטובת הילדים והנכדים שבאים.

לקבלת פרטים נוספים ניתן לפנות אלי בטלפון או המייל – ואשמח לעזור

לקבלת פרטים נוספים השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם

סגירת תפריט
דילוג לתוכן