פרויקטים

משפחת גוטליב

זוג עם שמונה ילדים שפנה אלי אחרי שנה שגרו בבית החדש שהם בנו

אחרי ההתאוששות מהבניה והמעבר לעיר אחרת הם החליטו כי הגיע הזמן לטפל בקומת הכניסה והמרתף.

את המרתף שהיה עדיין עם ארגזים מהמעבר ובכלל בלאגן  הפכנו לחלל משחקים לילדים עם מקומות איחסון ואפשרות לארח – העבודה כללה צביעה מחדש וארגון של הדברים הקיימים.

הסלון הצריך בירור וחשיבה של איך המקום צריך להיות, בתכניות המקוריות לא היה תיכנון לסלון אלא רק לפינת אוכל גדולה ומרווחת.

לאחר שנה שגרו בבית הבינו בני הבית טוב יותר מה הצרכים וההתנהלות שלהם.

היתה החלטה לייצר מקום נעים לסלון שאפשר לארח בו בצורה פחות רישמית מפינת האוכל

ולהחליף את פינת האוכל הקיימת למשהו גדול ומרווח וקבוע שלא יצריך פתיחה וסגירה של השולחן בתדירות גבוה.

הפריט שתפס אותי והוביל את המשך העיצוב היתה שידת עץ ירוקה עתיקה שהיתה בחדרה של בעלת הבית בחו"ל כילדה מתבגרת והוסתר במרתף.

הצלחתי לשכנע אותם שזהו פריט יחודי ושכדאי להשתמש בו מאשר לקנות שידה/ארונית חדשה.

לשמחתי הרבה אחרי שהעלו את השידה מקומת המרתף – הם הסכימו איתי.

ןכך התאמנו את שאר הריהוט החדש שנרכש, ספות שמוקמו מקביל אחת לשניה בגוון חום מבד דוחה כתמים. וילונות שקופים בתפירה על פי הזמנה ושטיח שמשלים את המראה החמים.

פינת האוכל הגדולה נבחרה בסגנון אנגלי שיתאים לפסנתר הכנף שנמצא באותו החלל.

גופי תאורה נרכשו וצבעים על הקירות נתנו את המענה שהחלל היה זקוק לו.

לקבלת פרטים נוספים השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם

סגירת תפריט
דילוג לתוכן